"Dagelijks genieten we, zelfs als het slecht weer is kijken we even naar buiten hoe mooi het is"

DE AANLEIDING TERUGBLIK

Dit zijn Ries en zijn vrouw Alice. Zij wonen sinds 2016 in deze prachtige ark aan de Nieuwkoopse plassen. Bij aanschaf bleek er nog veel te moeten gebeuren, de steiger aan de voorkant was gammel en alle vlonders achter waren rot.
‘Toen kwam den Bleker in beeld, want we hadden een veranda nodig’ aldus Ries terwijl hij uitkijkt over de plas, genietend van zijn kopje koffie. Die veranda heeft den Bleker gebouwd en zo zijn we langzamerhand verder gegaan. De steiger achter, een opbergschuurtje en nieuw gras!

HET IDEE  DE INSPIRATIE

‘den Bleker doet mij denken aan kwaliteit, meedenken en flexibiliteit’

HET VAKMANSCHAP UITVOERING

‘We zijn geholpen door Tinus en Mario, die overal bij zijn geweest. Die zijn heel erg op elkaar ingespeeld en dat zie je ook wel, want ze gaan als een tierelier en het zijn gezellige kerels. Een geoliede machine zijn ze!’, zegt Alice als ik vraag hoe de mannen van den Bleker te werk zijn gegaan. ‘En ze doen ook dingen extra, ze hebben geholpen met het vastzetten van de vlaggenmast. Dat is natuurlijk helemaal geen werk voor hen, maar als je dat vraagt zijn ze niet te beroerd om dat voor je te doen’. Dit typeert het werk van den Bleker.

HET BUITENPLEZIER  NIEUW

Onze droom is uitgekomen. Wij mogen nu genieten van een buitenruimte waar we ondertussen al heel wat uurtjes hebben vertoeft met vrienden en familie. Wanneer we tot in de avond over het water turen zijn we voldaan en genieten we onze mooie buitenruimte. Wij snappen nu echt wat buitenplezier inhoudt, dankzij het mooie werk dat Den Bleker Buitenplezier heeft uitgevoerd.

ANDERE KLANTENVERHALEN

“Ik vind de werklui zeer goed, kundig en flexibel.”

Mijdrecht

Alphen aan den Rijn

Chat openen
Hallo 👋
Welkom op de website van den Bleker Buitenplezier. Kunnen we je helpen?