‘Ik ben erg tevreden over de mannen die het werk uitgevoerd hebben. Als er problemen zijn wordt het snel opgelost en ik ben erg blij met het resultaat’

Bodegraven

DE AANLEIDING TERUGBLIK

Aan de Noordzijde in Bodegraven staat het prachtige pannenkoekenrestaurant ‘t Veldhuis. Dit restaurant bestond eerst uit een restaurant binnen en als zitplek buiten was er een zeil, maar dit gaf een tent gevoel en had niet de uitstraling die het ‘t Veldhuis ambieert. Daarom moest er een mooie veranda komen, die ervoor zou zorgen dat mensen makkelijker op het terras buiten gaan zitten.
Het restaurant kwam bij Den Bleker terecht via onze zaak in Bodegraven, wat op 2 minuten lopen afstand van het restaurant zit. Hier hebben wij meegedacht over de mogelijkheden en dit resulteerde in een veranda over de hele breedte van het pand. Dit geeft een heel open gevoel.

HET IDEE  DE INSPIRATIE

‘Je hoort ook van onze klanten dat ze erg positief zijn over de veranda’.

HET VAKMANSCHAP UITVOERING

Wil jij ook zo’n enorm handige veranda voor jouw zaak of juist privé? Bezoek 1 van onze 3 vestigingen, waar wij altijd klaar staan om je te helpen!

HET BUITENPLEZIER  NIEUW

‘Ik ben erg tevreden over de mannen die het werk uitgevoerd hebben. Als er problemen zijn wordt het snel opgelost en ik ben erg blij met het resultaat’, aldus de eigenaar van het restaurant. ‘Je hoort ook van onze klanten dat ze erg positief zijn over de veranda’. Ook is de eigenaar positief over het feit dat hij bespaart op energiekosten. In de winter loopt de temperatuur al snel op door de zon, terwijl dit in de zomer goed te reguleren is met de deuren open

ANDERE KLANTENVERHALEN

Alphen aan den Rijn

Chat openen
Hallo 👋
Welkom op de website van den Bleker Buitenplezier. Kunnen we je helpen?