Goede kwaliteit en alles was op tijd

Koudekerk a/d Rijn

DE AANLEIDING TERUGBLIK

Dit zijn Paul en Christa, 5 jaar geleden zijn ze naar dit prachtige plekje in Koudekerk verhuist. Maar het zag er niet altijd zo mooi uit. Afgelopen project was niet het eerste project wat Den Bleker bij hun uitvoerende, de overkapping en schutting waren al eerdere projecten.
Via hun aannemer Wim zijn Paul en Christa jaren geleden bij Den Bleker terecht gekomen. Ze hadden eerst via via een bedrijf uit het Oosten maar die vonden het maar raar dat Paul eerst wat voorbeelden van hout wilde zien. Toen begonnen ze aan het bedrijf te twijfelen en hebben ze Wim zijn advies opgevolgd. Hans is toen langs geweest en begonnen aan het eerste project, de overkapping. Het afgelopen project begon toen de oever vervangen werd, het was een grote bende in de tuin en dat wilde ze weer netjes. De vlonders hadden ook hun beste tijd gehad en als Den Bleker dan toch komt dan kunnen ze ook meteen het gras en gat voor de jacuzzi in orde maken.

HET IDEE  DE INSPIRATIE

“Het gaat gewoon heel makkelijk, het contact met Hans is heel goed en heel persoonlijk. Daarnaast is het altijd een gezellige boel als ze hier aan het werk zijn.”

HET VAKMANSCHAP UITVOERING

Het was allemaal niet zo makkelijk om de materialen in de tuin te krijgen, Paul en Christa zitten helemaal ingebouwd en hebben geen grote achterom. Den Bleker kwam met de oplossing om alles met een grote kraan over het huis heen te tillen, zo de achtertuin in. Paul is heel blij met het werk van Den Bleker: “Het gaat gewoon heel makkelijk, het contact met Hans is heel goed en heel persoonlijk. Daarnaast is het altijd een gezellige boel als ze hier aan het werk zijn. Meestal gaf ik ze ook regelmatig frisdrank met een kroket of frikandel erbij, volgens mij vonden ze dat niet erg.”

HET BUITENPLEZIER  NIEUW

Ook over de kwaliteit van de spullen waren Paul en Christa goed te spreken: “Het is mooi spul, goede kwaliteit en alles was op tijd zoals we afgesproken hadden.” Christa is ook heel blij met de bak waar de jacuzzi nu in staat: “Een jacuzzi is al 20 jaar een droom van mij en nu staat die er”. De bak is zo gemaakt dat zowel het hemelwater als het water uit de jacuzzi wordt afgevoerd. Met de nieuwe vlonders en het gras is hond Bobby ook erg blij, hij kan nu heerlijk liggen en over het water uitkijken, hij houdt goed in de gaten wat er daar allemaal gebeurd.

ANDERE KLANTENVERHALEN

Alphen aan den Rijn

Chat openen
Hallo 👋
Welkom op de website van den Bleker Buitenplezier. Kunnen we je helpen?