Chris adviseerde om die van het buitenverblijf iets door te trekken en dat hebben we ook gedaan

Alphen aan den Rijn

DE AANLEIDING TERUGBLIK

De familie Metz had veel wateroverlast en ze vonden het tijd voor meer kleur en natuur in de tuin. Ze zijn zelf heel handig met bouwen, maar niet alles konden ze zelf en daarbij kon Den Bleker helpen.
De tuin lag vol donkere klinkertjes met hier en daar een plant en een hoogte verschil wat veel wateroverlast gaf. De familie wilde graag alles op dezelfde hoogte met mooie tegels en kunstgras en daarnaast ook plantenborders om leuke planten in te zetten.

HET IDEE  DE INSPIRATIE

“Wij zijn erg blij met de tuin, het is schitterend.”

HET VAKMANSCHAP UITVOERING

De tuin ziet er nu een stuk kleurrijker uit. Familie Metz koos voor kunstgras in de tuin omdat ze op het Noorden zitten en daardoor veel wateroverlast hebben. Nu met het kunstgras hebben ze een goede plek waar het water weg kan en het is beter te onderhouden. “Wij zijn erg blij met de tuin, het is schitterend.” zei Miranda Metz.

HET BUITENPLEZIER  NIEUW

Den Bleker heeft het kunstgras en de tegels bij de familie Metz gelegd en de stapel stenen van de borders kwamen daar ook vandaan. “Chris kwam bij ons voor advies”, vertelde Miranda Metz. “We wilde eerst de tegels van het buitenverblijf anders dan die van de rest van de tuin, maar Chris adviseerde om die van het buitenverblijf iets door te trekken en dat hebben we ook gedaan. De levering ging op één ding na ook goed, de multicolor tegels hadden namelijk vertraging. Hiervoor kregen wij een mooie compensatie dus dat was top geregeld.”

ANDERE KLANTENVERHALEN

Alphen aan den Rijn

Chat openen
Hallo 👋
Welkom op de website van den Bleker Buitenplezier. Kunnen we je helpen?