"Ik vind de werklui zeer goed, kundig en flexibel."

Mijdrecht

DE AANLEIDING TERUGBLIK

René en Nancy Driehuis wilde graag een buitenverblijf waar ze heerlijk kunnen genieten en Nancy haar mooie bloemstukken kan maken. Dit deed ze altijd in de keuken maar daar kon ze het moeilijk laten liggen als er gekookt moest worden.
Via een folder kwamen ze erachter dat Den Bleker helemaal niet zo ver van hun vandaan zat. Ze waren namelijk al bij verschillende andere bedrijven langs geweest maar hier kregen ze dan een bouwpakket mee en moest alles apart geregeld worden. Bij Den Bleker kon alles in één keer, buitenverblijf, tegels, verlichting etc, en konden ze hun buitenverblijf helemaal naar wens samenstellen.

HET IDEE  DE INSPIRATIE

“Ze ruimde alles netjes op en binnen 1,5 week stond het.”

HET VAKMANSCHAP UITVOERING

René en Nancy zijn heel blij met het werk van Den Bleker. René vertelde: “Ik vind de werklui zeer goed, kundig en flexibel. Ze ruimde alles netjes op en binnen 1,5 week stond het.” Ook toen ze in de winkel langs kwamen voor informatie werden ze goed en snel geholpen. Ze vonden het ook erg fijn dat er iemand thuis langs kwam om te kijken hoe het eruit zag en of alles goed ging passen.

HET BUITENPLEZIER  NIEUW

Nancy kan nu heerlijk werken en hoeft niet elke keer alles op te ruimen als ze nog niet klaar is met haar project. Ze kijken erg uit naar het mooie weer om ook dan heerlijk te kunnen genieten buiten, zowel overdag als ’s avonds.

ANDERE KLANTENVERHALEN

Alphen aan den Rijn

Chat openen
Hallo 👋
Welkom op de website van den Bleker Buitenplezier. Kunnen we je helpen?