“Het eindresultaat is prachtig, wij zijn er heel blij mee!”

Zevenhoven

DE AANLEIDING TERUGBLIK

Bij Ellen en Eric heeft Den Bleker een mooie, dichte overkapping mogen plaatsen. Ellen wilde de bestaande overkapping graag dicht hebben. Eric stelde voor om een geheel nieuwe te plaatsen die ook toekomstbestendig is, aangezien de oude overkapping er al een flinke tijd stond.
Tijdens een rondje fietsen kwamen ze langs Den Bleker in Nieuwkoop en zagen ze de spandoeken van verschillende buitenverblijven hangen. Dit zag er goed uit, dus besloten ze eens langs te gaan om te kijken wat er mogelijk was.

HET IDEE  DE INSPIRATIE

Wanneer Ellen weer met een idee kwam was niks te moeilijk of te veel voor Den Bleker.

HET VAKMANSCHAP UITVOERING

Samen met Brandon zijn we tot een mooi ontwerp gekomen en kon het bouwen beginnen. Wanneer Ellen met een nieuw idee kwam, was niets te moeilijk of te veel voor Den Bleker. Eric vertelde dat hij het heel fijn vond om met Nico te werken: ‘Wij voelden precies dezelfde dingen aan.’

HET BUITENPLEZIER  NIEUW

Ellen zei: ‘Het eindresultaat is prachtig, wij zijn er heel blij mee!’ En Eric vertelde dat hij er even aan moest wennen, omdat het een stuk groter is dan de oude overkapping, maar dat hij het volledig eens is met zijn vrouw. Het hele jaar door kunnen ze nu van hun tuin genieten. In de overkapping staat ook een kachel waar de oude overkapping in opgestookt wordt, dus het is er heerlijk warm. Ook dochter Lisanne vindt het heel mooi geworden en vindt het toch wel een beetje jammer dat ze dit hebben gebouwd terwijl ze al uit huis is.

ANDERE KLANTENVERHALEN

Alphen aan den Rijn

Chat openen
Hallo 👋
Welkom op de website van den Bleker Buitenplezier. Kunnen we je helpen?