‘We waren van plan om bij meerdere bedrijven te kijken, maar we hadden zo’n goed gesprek bij Den Bleker dat we dit eigenlijk niet meer gedaan hebben’.

Driebruggen

DE AANLEIDING TERUGBLIK

Dit is familie Van Rooijen, woonachtig in een mooi nieuwbouw huis in omgeving Driebruggen. Omdat ze samen in een nieuwbouwwoning trokken, hadden ze alle vrijheid om de tuin volledig zelf in te delen. Om dit op te pakken zochten ze een bedrijf die ze hiermee kon helpen.
Ze kwamen bij Den Bleker terecht, aangezien ze vaak langs 1 van onze 3 panden reden en de naam kenden. ‘We waren van plan om bij meerdere bedrijven te kijken, maar we hadden zo’n goed gesprek bij Den Bleker dat we dit eigenlijk niet meer gedaan hebben’.

HET IDEE  DE INSPIRATIE

‘De levering was top, destijds werd er naast ons nog gebouwd dus kon de vrachtwagen makkelijk aan de zijkant van de tuin praktisch in de tuin bezorgen. Dit was heel fijn!’

HET VAKMANSCHAP UITVOERING

Wil jij ook een tuin met de uitstraling als die van familie Van Rooijen? Kom langs bij 1 van onze 3 vestigingen en wij helpen je graag!

HET BUITENPLEZIER  NIEUW

‘We wilden een fijne zitplek, een berging en een mooie afwerking in de tuin qua tegels.’ Dit resulteerde in een mooie overkapping die gedeeltelijk gemaakt is vanuit hout van Den Bleker, keramische tegels tussen het gras, stenen voor de bloembak, waaltjes voor het terras en tegels voor het voortuintje. ‘Ook de levering was top, destijds werd er naast ons nog gebouwd dus kon de vrachtwagen makkelijk aan de zijkant van de tuin praktisch in de tuin bezorgen. Dit was heel fijn!’

ANDERE KLANTENVERHALEN

Alphen aan den Rijn

Chat openen
Hallo 👋
Welkom op de website van den Bleker Buitenplezier. Kunnen we je helpen?