‘De werknemers van Den Bleker zijn leuke mensen, het werk werd keurig uitgevoerd’.

Alphen aan de Rijn

DE AANLEIDING TERUGBLIK

Dit is familie Hesseling, woonachtig in een mooi nieuwbouwhuis in Alphen aan de Rijn. Omdat het een nieuwbouwwoning is, was de tuin leeg en kaal. Een zandvlakte. Om dit in te vullen zochten ze een betrouwbare partij. Ze kwamen uit bij Den Bleker.
Via vriendschap kwamen ze bij Den Bleker terecht. ‘Onze zoon is bevriend met de verkoopleider (Matthew) van Bodegraven’, aldus Ria, de vrouw des huizes. ‘Matthew is hier langsgeweest en heeft gelijk een ontwerp gemaakt.’ Familie Hesseling wilde een groene tuin, maar niet met heel veel onderhoud. Dit resulteerde in een stukje kunstgras, een plantenbak, een terras gedeelte, een loungegedeelte, tegels, een creatieve balkconstructie bij de berging en in overleg met de buren is een mooie schutting uitgekozen.

HET IDEE  DE INSPIRATIE

‘De materialen werden geleverd bij het poortje, en toen ze klaar waren hebben ze al het zand wat op straat terecht kwam netjes opgeveegd. Ze lieten het netjes achter!’

HET VAKMANSCHAP UITVOERING

Wil jij ook zo’n mooie tuin als familie Hesseling? Dat kan! Kom langs bij 1 van onze 3 vestigingen en we helpen je graag verder.

HET BUITENPLEZIER  NIEUW

‘De werknemers van Den Bleker zijn leuke mensen, het werk werd keurig uitgevoerd’. Ook over de levering was familie Hesseling te spreken. ‘De materialen werden geleverd bij het poortje, en toen ze klaar waren hebben ze al het zand wat op straat terecht kwam netjes opgeveegd. Ze lieten het netjes achter!’

ANDERE KLANTENVERHALEN

Alphen aan den Rijn

Chat openen
Hallo 👋
Welkom op de website van den Bleker Buitenplezier. Kunnen we je helpen?