Wij zitten voortaan altijd droog, op vakantie en thuis

DE AANLEIDING TERUGBLIK

Hans en Nicole hebben een mooie camper waar zij regelmatig mee op stap gaan. Wanneer ze dat niet doen staat de camper achter het huis. Alleen nu is er een probleem ontstaan: de camper begint groen uit te slaan.
De oplossing? Een overkapping zodat de camper schoon en droog blijft. Terwijl Hans en Nicole enthousiast nadenken over de mogelijkheden in hun tuin komen ze op het geniale idee om ook gelijk een zitgedeelte en opbergplaats mee te nemen in het project. Hierop volgde een belletje naar den Bleker Buitenplezier.

HET IDEE  DE INSPIRATIE

“Den Bleker Buitenplezier schetst je duidelijk wat de mogelijkheden zijn en is heel duidelijk over de prijs”

HET VAKMANSCHAP UITVOERING

Op de vraag wat de ervaringen zijn met den Bleker reageerden Hans en Nicole louter positief. ‘den Bleker staat voor mij echt voor betrouwbaarheid’, zegt Nicole terwijl ze in haar nieuwe buitenverblijf geniet van een kopje koffie. Wil jij ook zo’n prachtige buitenervaring voor het ultieme buitenplezier? Neem contact met ons op of kom langs in 1 van onze 3 showrooms!

HET BUITENPLEZIER  NIEUW

Binnen een paar weken stond er een prachtige overkapping voor de camper, een heerlijk zitgedeelte en een enorm praktische opbergplaats. Hans en Nicole kozen voor den Bleker Buitenplezier vanwege de betrouwbaarheid. ‘Den Bleker Buitenplezier komt langs, schetst je duidelijk wat de mogelijkheden zijn en is heel duidelijk over de prijs. Het is een betrouwbaar bedrijf’, aldus Hans.

ANDERE KLANTENVERHALEN

“Ik vind de werklui zeer goed, kundig en flexibel.”

Mijdrecht

Alphen aan den Rijn

Chat openen
Hallo 👋
Welkom op de website van den Bleker Buitenplezier. Kunnen we je helpen?