Hans vroeg aan ons wat wij wilde en hij denkt ook mee, dit vond ik wel prettig.

Pijnacker

DE AANLEIDING TERUGBLIK

De familie Neeskens ging voor een nieuwbouw huis, maar dit betekent ook dat ze een kale tuin aangeleverd kregen. Daar moest verandering in komen en doordat Peter ook in het vuurwerk zit, kende hij Hans. Den Bleker mocht aan de slag met de voor- en achtertuin.
Alleen de vlonder in de achtertuin was al gebouwd, de rest was helemaal kaal. Er moest nog veel gebeuren. Na overleg met Hans zijn ze tot een mooi ontwerp gekomen en kon den Bleker aan de slag. Familie Neeskens wilde graag gras maar dan wel kunstgras, hond Max vond het in de tuin van het vorige huis namelijk erg leuk om kuilen te graven. Nu in het kunstgras doet hij dit niet maar toch kan hij heerlijk buiten liggen.

HET IDEE  DE INSPIRATIE

“Het was toen met de ramen dicht heel lekker binnen.”

HET VAKMANSCHAP UITVOERING

“Hans is erg aardig” zei Debby, “Hij vroeg aan ons wat wij wilde en hij denkt ook mee, dit vond ik prettig. Wij zijn toen een paar keer langs geweest voor het uitzoeken van dingen en de tekening”. Ook de werklui vonden ze aardig en wanneer ze toch iets anders wilde dan werd dat ook meteen gedaan.

HET BUITENPLEZIER  NIEUW

Debby vond het prettig dat ze maar bij één bedrijf hoefde te zijn voor de hele tuin. Naast het kunstgras heeft den Bleker ook de overkapping, de tegels, een stukje vlonder, de schuttingen, de poort en de voortuin, met een stevige oprit en een mooi stukje tegels, gedaan. De overkapping zijn ze erg blij mee. Debby vertelde dat ze met koningsdag, toen het minder weer was, er een kacheltje in hadden gezet. “Het was toen met de ramen dicht heel lekker binnen”.

ANDERE KLANTENVERHALEN

Alphen aan den Rijn

Chat openen
Hallo 👋
Welkom op de website van den Bleker Buitenplezier. Kunnen we je helpen?